Mijn diensten

Als sparringpartner en adviseur ondersteun ik jou door je werk en zorgen uit handen te nemen bij verbouw en nieuwbouw van je bedrijfspand, bij zaken rondom vergunningen en bij veranderingen in je bedrijfsvoering.

Allemaal met één doel voor ogen: je bedrijf laten groeien.

Bedrijfspand bouwen of verbouwen

Wil je een nieuw bedrijfspand bouwen? Of juist je huidige bedrijfspand verbouwen? Aan mij heb je één aanspreekpunt dat ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Passend bij alle eisen van overheden en gemeenten, binnen je budget en volgens planning. Daarbij verdiep ik me in de vergunningen, vergelijk ik offertes, regel ik de benodigde onderzoeken en rapportages. Zo wordt alles geregeld. Zonder gezeur en extra kosten.

Milieuregels voor bedrijven​

Milieuregels voor bedrijven Loop je vast door milieuregels? Moet je bijvoorbeeld een vergunning aanvragen of loop je tegen een probleem aan door bijvoorbeeld nieuwe gemeente-eisen of milieuwetgeving? Laat mij je helpen bij alles rondom vergunningen. Van aanvraag tot uitvoering. Zo weet je zeker dat de uitvoering aan de milieuregels en aan de gemaakte plannen voldoet. Ook het verrichten van de benodigde onderzoeken pak ik graag voor je op.

Bedrijfsadvies bij veranderingen

Bedrijfsadvies bij veranderingen Staat er een belangrijke bedrijfsverandering op stapel? Bijvoorbeeld het opschalen, overdragen of afbouwen van je bedrijf? Of is je bedrijf niet meer winstgevend en wil je het over een andere boeg te gooien? Als bedrijfsadviseur stel ik je de juiste vragen, weet ik waar je op moet letten en zorg ik ervoor dat jij weet wat je te doen staat. Met mijn deskundige advies en begeleiding van A tot Z kunnen we samen de benodigde stappen realiseren.