Je bedrijf laten groeien dankzij een oplossing voor jouw probleem?

Flex fixt ’t als jouw sparringpartner en adviseur.

Wil jij je bedrijf laten groeien? Vergunningen, bestemmingsplannen, wetgeving en andere zaken vanuit de overheid kunnen je dagelijkse gang van zaken flink in de weg zitten. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met milieuwetgeving, wilt een nieuw bedrijfspand laten bouwen (inclusief de juiste vergunningen) of je bent klaar voor een grootse bedrijfsverandering.

Je wilt het allemaal goed geregeld hebben. Maar hoe? Geen zorgen: Flex fixt ‘t. Laten we de handen ineenslaan voor een passende oplossing voor jouw vraagstuk.

Wil je…

…een volgende stap zetten met je bedrijf, zoals in een nieuw pand intrekken, groei mogelijk maken of een verandering van je corebusiness?

…precies weten welke stappen je hiervoor moet doorlopen?

…risico’s en dure fouten voorkomen door er vanaf het begin een expert bij te betrekken?

…je weer kunnen bezighouden met je corebusiness door op alle andere zaken één expert te zetten?

…hiervoor voldoen aan alle eisen vanuit de overheid én zeker weten dat de stap past binnen je planning en budget?

…je niet hoeven te buigen over vergunningen, bestemmingsplannen, wetgeving en ander papierwerk vanuit overheden?

…alles goed geregeld hebben, zodat je bedrijfsvoering probleemloos kan doorgaan?

…het daarmee mogelijk maken om jouw bedrijf verder te laten groeien?

Flex zorgt voor een oplossing voor elke verandering waar jouw bedrijf mee te maken krijgt. Ik help jou je bedrijf te laten groeien door een creatieve oplossing voor jouw problemen te vinden.

Daarbij combineer ik jouw kennis en ervaring met die van mij, zodat we samen – constructief – jouw doel kunnen bereiken. Hoe eerder we de handen ineenslaan, hoe beter. Dan kunnen we op tijd alle nodige zaken bijsturen, het juiste papierwerk regelen en problemen voor zijn. Wat je vraag ook is, Flex fixt ‘t.

Voor wie

Als adviseur sta ik mkb-bedrijven in Aalsmeer, Amstelveen en omgeving bij. Met name familiebedrijven, bedrijven in de tuinbouw of bedrijven die hun corebusiness willen veranderen. Zo bied ik hulp bij het regelen van (de wijziging van) bestemmingsplannen, vergunningsaanvragen en onderzoeken en rapportages.

Mijn missie: het onmogelijke mogelijk maken

Dat wat vanuit regels of ervaring onmogelijk lijkt tóch mogelijk maken – dát is mijn missie met Projectbureau Flex. Of je nu tegen een probleem aanloopt of problemen wilt voorkomen, ik sta naast jou als ondernemer en denk constructief met je mee. Daarbij maak ik voor jou de vertaalslag van jouw wens naar de ambtelijke communicatie en wetgeving voor het resultaat dat jij voor ogen hebt. Dankzij mijn ruime ervaring met en kennis van juist die zaken kan ik je helpen bij alles wat niet jouw corebusiness is. Ik werk namens jou samen met architect, overheid, aannemer en onderzoekinstanties. Altijd met vertrouwen, respect en open communicatie. En ben ik ergens niet in thuis? Dan betrek ik er de juiste expert voor je bij.

Mijn diensten

Als sparringpartner en adviseur ondersteun ik jou door je werk en zorgen uit handen te nemen bij verbouw en nieuwbouw van je bedrijfspand, bij zaken rondom vergunningen en bij veranderingen in je bedrijfsvoering. Allemaal met één doel voor ogen: je bedrijf laten groeien.

Bedrijfspand bouwen of verbouwen

Wil je een nieuw bedrijfspand bouwen? Of juist je huidige bedrijfspand verbouwen? Aan mij heb je één aanspreekpunt dat ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Passend bij alle eisen van overheden en gemeenten, binnen je budget en volgens planning. Daarbij verdiep ik me in de vergunningen, vergelijk ik offertes, regel ik de benodigde onderzoeken en rapportages. Zo wordt alles geregeld. Zonder gezeur en extra koste

Milieuregels voor bedrijven​

Milieuregels voor bedrijven Loop je vast door milieuregels? Moet je bijvoorbeeld een vergunning aanvragen of loop je tegen een probleem aan door bijvoorbeeld nieuwe gemeente-eisen of milieuwetgeving? Laat mij je helpen bij alles rondom vergunningen. Van aanvraag tot uitvoering. Zo weet je zeker dat de uitvoering aan de milieuregels en aan de gemaakte plannen voldoet. Ook het verrichten van de benodigde onderzoeken pak ik graag voor je op.

Bedrijfsadvies bij veranderingen

Bedrijfsadvies bij veranderingen Staat er een belangrijke bedrijfsverandering op stapel? Bijvoorbeeld het opschalen, overdragen of afbouwen van je bedrijf? Of is je bedrijf niet meer winstgevend en wil je het over een andere boeg te gooien? Als bedrijfsadviseur stel ik je de juiste vragen, weet ik waar je op moet letten en zorg ik ervoor dat jij weet wat je te doen staat. Met mijn deskundige advies en begeleiding van A tot Z kunnen we samen de benodigde stappen realiseren.

Over Michel de Kok

Mijn naam is Michel de Kok. Met Projectbureau Flex help ik jou een creatieve oplossing te vinden voor elke verandering waar jouw bedrijf mee te maken krijgt. Projecten in goede banen leiden is al jarenlang mijn expertise. Van het maken van een plan, via het regelen van vergunningen of het oplossen van problemen veroorzaakt door bureaucratische instellingen, tot aan het eindresultaat – Flex fixt ‘t.

Altijd heb ik vertrouwen in een goede uitkomst en maak ik me daar hard voor. Dat doe ik als sparringpartner, projectmanager en adviseur vanuit 33 jaar werkervaring en academische kennis en 20 jaar ondernemerservaring. Ik neem je bij jouw project zoveel mogelijk taken uit handen waar jij geen kennis van en ervaring mee hebt. En waar nodig zet ik er de juiste mensen op, zodat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarbij houd jij altijd één aanspreekpunt. Respect, betrouwbaarheid en vlotte communicatie staan voorop.

Je bedrijf laten groeien? Flex denkt mee.

Wil jij je bedrijf laten groeien? Kun je ergens advies over of hulp bij gebruiken? Flex fixt ‘t. Ook voor jou. Laten we kennismaken om te kijken hoe ik jou kan helpen. Neem contact met mij op.